Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 333
@Tommy__: Już to pisałem wiele razy, ale się powtórzę. Nie ma większego sekciarza na Twitterze czy to po pisowskiej czy po silniczkowej stronie niż Max Hubner. To jest człowiek, który powinien udać się na leczenie psychiatryczne.
  • Odpowiedz
@Tommy__: pisowcy i ruscy bardzo nie lubią Brzezińskiego a do ś.p. starego zioną ogniem i obwiniają o próbę wywołania III WŚ a było na odwrót. Znając pisowców woleliby ambasadora który by się z nimi nie p-------ł i trzymałby ich krótko za łeb. Miękkość i pokojowość prymitywy odbierają jako słabość
  • Odpowiedz
@Tommy__: przedstawiam instrukcje na dziś:
- Co wolno: skandować w Sejmie nazwisko prezydenta wybranego w USA
- Czego nie wolno: uścisnąć ręki ambasadora USA w Polsce
  • Odpowiedz
@Tommy__: zerknąłem na moment na ten profil i to jest zgroza. To musi być osoba z poważnymi zaburzeniami. Nienawiść, nienawiść i jeszcze trochę jadu.
  • Odpowiedz
@Tommy__ polecam obejrzeć to konto. Gość jest mniej wysublimowany niż balonowy.
Ale naprawdę lepsze od tych co ciśnie Trzaskowskiego są te gdzie chwali Nawrockiego. Maksiu jest naprawdę tak komediowy, że nawet nie denerwuje w swojej głupocie.
  • Odpowiedz
@Tommy__: Tęczowy Rafałem, resortowe dziecko, syn konfidentki SB i muzyka sam jest jedną wielką chodzącą wtopą, a jego kandydatura jest porażką polskiej polityki niestety.
  • Odpowiedz
@podbrodek: Jak już tak patrzymy po drzewach genealogicznych, to rozumiem że jesteś świadomy kim był dziadek tarczyńskiego, ojciec kryżego, ojciec i dziadek mateckiego, a kim był sędzia trybunału konstytucyjnego piotrowski? Zakładam, że musisz być bardzo obeznany w tych tematach.
  • Odpowiedz