Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Prawda jest taka że miłość też ma swoją cenę. Nikt za darmo nie jest w relacji, coś trzeba zaoferować. Czy to będzie wygląd, geny czy pieniądze i przyjemne życie tak naprawdę nie ma większego znaczenia do momentu gdy baba nie doprawia ci rogów. Mimo wszystko ja wolałbym, żeby moja partnerka naprawdę mnie pożądała. Ale dużo związków jest z rozsądku i nie ma co z tego szydzić, zazwyczaj jest to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Hejt na beciaków wynika z tego, że wielu bywalców tagu - nawet nie ma szans na zostanie takim beciakiem. Gośc, który totalnie przegrał na loterii genetycznej pracujący w kołchozie (bez perspektyw) oraz ze świadomością blackpillową - będzie próbował pchać w dół jakiegoś Normana 5/10, który mimo tego że nie jest Chadem ani nie ma predyspozycji do ChadLite to stara się coś ugrać w życiu (i pod kątem pracy i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też nie rozumiem tego hejtu na beciaków. Nie widzę żadnego problemu wiązać się z kobietą, która ma dziecko i znasz ją od iluś tam lat. Ja natomiast gardzę i mam bekę z ludzi spod tagu #rozwod jak to płaczą ile ich kosztował związek, i potem szukają następnej kobiety. Lub innych typków co po rozstaniu wracają na rynek i radzą przegrywą jakie to baby są złe.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem tego hejtu że niby ktoś jest beciakiem.

@mirko_anonim: w wielkim skrócie: ludzie nie szanują tych, którzy sami siebie nie szanują. do tego dochodzą takie rzeczy jak ich przerost ego w porównaniu do aktualnej pozycji, psucie ogólnej pozycji mężczyzn w społeczeństwie, przyczynienie się do tworzenia się kolejnych przegrywów/beciaków itd.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Powiem krótko - jedni mają godność (nie mylić z honorem czy dumą) inni tej godności nie mają. A przez to, że ogromna ilość mężczyzn nie ma żadnej godności to rynek matrymonialny wygląda jak wygląda. Jesteście w takim błędnym kole. I może nawet można by było jedynie z politowaniem na Was patrzeć, gdyby nie to, że Ci z godnością dostają rykoszetem.
  • Odpowiedz
@typowyWykopekMizogin:
Typie, ludzie są na tyle samotni, że kupują sobie s*x lalki i opłacają OF, tylko żeby ktoś z nimi popisał.
Ja jestem w 100% wstanie zrozumieć chęć kupienia sobie związku i bycia beciakiem.
Chciałbym umieć tak copować jak beciaki i być szczęśliwy.
  • Odpowiedz