Aktywne Wpisy

raizo777 +335
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz
wpisztutajnick +1040
Przyjaciółka ma 7 letniego syna - wymieniałem jej ostatnio gniazdko i młody przyleciał mi świecić latarką. Nawet nie wiecie z jaką satysfakcją zapytałem go czy świeci mi czy sobie
#dzieci #starypijany
#dzieci #starypijany

Pod tagiem można znaleźć wiele dobrej, konstruktywnej krytyki jegomościa, ale błagam, przestańcie pisać jeden bzdurny, wręcz idiotyczny argument
„Kiszka jechał jak po szmacie problemy z zalogowaniem w early access w d4 a tu nie robił tego”.
Tak dla wyklarowania Maciusiom co nie rozumieją: early access d4 to była prawdziwa data premiery. Kto myślał o ladderze itp musiał kupić. Dodatkowo to było 3-4 dni wcześniej przed premierą UKOŃCZONEJ gry.
Poe2 nie ma połowy klas, contentu, statystyk, skilli itp i było tak reklamowane. To nie jest ukończona gra, ta będzie za 6-12msc.
Diablo 4 ea = premiera
Poe2 ea = prawdziwe ea i tak to powinno w grach wyglądać
Pominię różnice ceny 400zl vs 130, gdzie poe2 daje równowartość 130zl w shopie, które przyda się na stashe. Dodatkowo jest obecnie promka w sklepie na wiele itemow i można kupić taniej. Blizzard dałby 100 pkt a ceny w shopie byłyby po 110pkt żeby trzeba było dokupić punkty.
Tak, ea diablo 4 to była prawdziwa premiera ale zupełnie nie trafia do mnie argument o PoE2. Każdy twórca i gracz, który realnie myśli o poważnym graniu w 2 i tak kupił EA. Na pewno ktoś kto poczeka na full release gierki 12 miesięcy będzie miał taki sam start jak osoba, która będzie grała przez te 12 miesięcy do startu pełnej wersji...
Wyprowadź mnie z błędu ale jak rozumiem poe2 będzie darmową grą na "oficjalnej" premierze tak? To masz ludzi którzy są dość że betatesterami to jeszcze za to płacą? I to ramujesz jako dobry deal?
To jest bycie tak naprawdę cuckiem i to jeszcze z połykiem.
@AI_1: Przecież będzie nowa liga na start + obecne postacie trafią na specjalną ligę early accessową.
@tubkas12: Co ty p--------z, po premierze te bonusy będzie można kupić za dokładnie tyle samo. I wyobraź sobie że tak, ludzie chcą być
@papaj42: to mogę pograć w poe2 bez płacenia? daj link tylko nie jakieś torrenty
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-08 215506
Pobierz@papaj42: co to za analogia. ty płacisz za wczesny dostęp do darmowej gry. puk puk chłopie, pewnie jest echo. z zachowań antykonsumenckich to chyba nawet blizzarda właśnie pobili ale to już kwestia dyskusyjna
30 dolarów za nextgenowy ARPG przy obecnych cenach gier to imho
Jeśli gra jest dobra i mam zamiar spędzić w niej trochę czasu, to i tak będę chciał dać zarobić devowi. Co za różnica czy zrobię to teraz czy później?