✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mam zgromadzone około 100k PLN w różnym krypto. Źródło różne, trochę kopania trochę handlu jakieś zlecenia i inne. Jaki będzie najlepszy sposób żeby to w pełni legalnie wypłacić na konto tak żeby najmniejszy podatek zapłacić?
@mirko_anonim: za mała kwota żeby optymalizować moim zdaniem, bitomat i wypłaty poniżej 1000euro albo zapłać 19% i masz spokój, możesz tez opłacać usługi płacac krypto, wypłat p2p nie polecam bo można wpaść w powiązania z praniem pieniędzy albo jakieś kradzione konta bankowe.
"Spruł" to się młotek który od razu pobiegł na skargę bo ktoś zauważył jak debilnych "rad" udziela sugerując żeby ktoś inny się wyprowadził z kraju dla dwóch i pół tysiąca dolarów.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Mam zgromadzone około 100k PLN w różnym krypto. Źródło różne, trochę kopania trochę handlu jakieś zlecenia i inne. Jaki będzie najlepszy sposób żeby to w pełni legalnie wypłacić na konto tak żeby najmniejszy podatek zapłacić?
#krypto #kryptowaluty #finanse #pieniadze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Tylko, że powrót do Polski sam sobie wymyśliłeś, kolega bardzo dobrze doradził a ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem
tak młocie, przenoś się na stałe do salvadoru dla 19k PLN (!). ja prdl, widać wyżej jak dupka bolała bo ktoś nazwał cię tak jak na to zasługujesz.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora
"Spruł" to się młotek który od razu pobiegł na skargę bo ktoś zauważył jak debilnych "rad" udziela sugerując żeby ktoś inny się wyprowadził z kraju dla dwóch i pół tysiąca dolarów.
Nie porycz się