Aktywne Wpisy

No i że chłopu sakramencko nie chciało się iść , to chłop zrobił se przerwę….w Sakramento. No i już trochę żałuję że tu jestem . Wolałbym być na szlaku , więc zadziałało :D szkoda tylko że nie z innych powodów . Sakramento przywitało mnie praktycznie slamsami , żeby dojść z dworca do centrum musiałem przejść przez ulicę gdzie ludzie spali w namiotach itp, prawie jak na szlaku… bałem się robić zdjęcie bo
źródło: image_picker_3DAB8CB0-1BBB-4CFE-A587-2A239A72A21F-29514-0000030F25E0D061
Pobierz
Umeraczyk +15
Na dobranoc z-------m kolanem o wannę tak że aż musiałem emocje rozładować i z-------m pięścią w ścianę z p---y aż mi pękła skóra. Mam nadzieję, że nic nie złamałem, bo dość boli i pewnie spuchnie ( ̄෴ ̄)

W blizniaczym do mojego zespole AI u klienta, góra postanowiła że podział zbieracz wymagań/kontakt z biznesem itd a dev jest przyczyną straty sporych pieniędzy. Od stycznia ludzie AI robią wszystko. Oburzenie jest wielkie. Przekleństwa, groźby itd. Ciekawe czy coś zmienia.
IMO posłanie deva zwłaszcza od ai bezposrednio do biznesu jest idiotyczne. Poza ai także jest idiotyczne. Pewnie wielkie gowo.
@JamesJoyce: Na kazdej wyzszej szkole zarzadzania uczą, że zmiany zawsze wprowadzaja zespol w niezadowolenie, popłaczą trochę i sie przyzwyczają. Poki nie odchodzi caly zespol W JEDNYM MOMENCIE to nie ma racjonalnego powodu zeby nie wprowadzać zmian.
Nawet jak stary zespol odchodzi, ale jeden po drugim, to przeciez zatrudnia sie nowych, i to nawet lepiej, ze od razu beda na nowych procesach, przynajmniej nie beda płakać.