Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

@ExtraIntrowertyk: w sumie najłatwiej się tak z kimś ustawić. 'Piwko wieczorem' :) ?
Ludzie po pracy są zmęczeni szok i niedowierzanie i nie chce im się zabawiać księcia spacerami xD
@KoltajlPszeniczny: ludzie po pracy są zmęczeni dlatego wlewają w siebie truciznę żeby być zmęczeni jeszcze bardziej jak już bania przejdzie.
That's smart
@KoltajlPszeniczny: A ze starych się śmieją że cały wieczór przed TV siedzą
No ale usiąść z wódką w piątek to najnormalniejsza aktywność
Jeśli Twój szczyt rozrywek w weekend po tygodniu pracy to wypić browara czy wódkę to chyba pora coś zmienić w swoim życiu
Ja zwyczajnie mam o czym rozmawiać ze swoimi znajomymi żeby nie musieć tworzyć jakiś szopek na kiju xD
Jeśli masz spoko ekipę co to zmieni czy pójdziecie na spacer, do teatru czy na ławkę pod blokiem ¯\(ツ)/¯
I nie dorabiam do tego jakiejś dziwnej ideologii
Po prostu, pomimo dogadywania się z ludźmi, człowiek po czasie chce też robić ambitniejsze rzeczy niż siedzenie przy stole.
i tyle
@heniek_8: Nie chodzi o to, że ja nie pije czy mnie to brzydzi, mam uprzedzenia czy cokolwiek bo tak nie jest. Chodzi o to, że każde spotkanie ze znajomymi to picie, często w dużych ilościach i takie spotkania często mają małą wartość bo zaczyna się spoko, a potem jak to po pijaku - bełkoty, przekrzykiwanie, brak konkretnyc rozmów czy nawet nie pamiętanie