Aktywne Wpisy

rio574 +424
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +136
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz@Zyzus_tluscioch: no to masz już biznes-plan,teraz wciel go w życie. Skoro - jak sam mówisz - koszt wytworzenia jest tak niski, to nie musisz mieć kapitału i zawojujesz rynek sprzedając maszynki za połowę ceny konkurencji ¯\(ツ)/¯
Teraz wytłumaczmy sobie jeszcze skąd się bierze kapitał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Iluzja wyboru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zyzus_tluscioch: no bo przeciez nie masz zadnych innych kosztów, nie masz pracownikow, czynszu, kredytów, prądu, marketingu, dostawców, nie masz nic. Również nie musisz obsługiwać gwarancji ani zwrotów, nic takiego nie istnieje.