Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +972

#gry
Gra tu/grywał niedawno ktoś na prywatnych serverach do starych gier MMO?
Próbowałem sobie w coś starego zagrać, i każdy server jaki pobrałem, niby windows defender wykrywa
jako virusa, mianowicie Trojan:Win32/Wacatac.
To jakis false positive, czy te servery faktycznie wszystkie są zawirusowane?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Wgraj na virustotal.com by przeskanować różnymi antywirusami, jeśli tylko jeden wykryje to spora szansa, że błędnie.
Można też użyć Oracle VirtualBox, czyli wirtualny komputer, tworzysz sprzęt pod odpowiedni system, dysk dla niego, uruchamiasz, podłączasz obraz płyty z systemem, instalujesz go i masz komputer do
Niektóre serwery działają tylko na Linux, więc to daje możliwość by je włączyć z Windows, wtedy wystarczy jeden fizyczny komputer, można na nim grać i za razem mieć wirtualny serwer.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero