#youtube #nostalgia Pamiętacie swojego pierwszego twórcę na youtube którego oglądaliście regularnie ? #niekrytykrytyk - koleś którego oglądałem odcinek po odcinku. Nagle znikł z mojego życia i nawet nie pamiętam czemu. Ostatni odcinek oglądałem z nim z 10 lat temu.
@buddookan: Nie wiem w sumie kto był ''pierwszym'' twórcą którego oglądałem na youtube. Ogólnie mi youtube do dziś służy głownie do słuchania muzyki XD, ale Niekryty na pewno był oglądany też pamiętam lubiłem jego audycje w radiu. Też trzeba pamiętać, że wtedy jednak ciut inne czasy były i nawet często losowi vlogerzy gadający do kamery mieli do powiedzenia więcej jak dzisiejsze opinio twórcze źródła.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Pamiętacie swojego pierwszego twórcę na youtube którego oglądaliście regularnie ?
#niekrytykrytyk - koleś którego oglądałem odcinek po odcinku. Nagle znikł z mojego życia i nawet nie pamiętam czemu. Ostatni odcinek oglądałem z nim z 10 lat temu.
źródło: niekrytykrytyk-talenttube-655
PobierzTak cięzko sprawdzić serio?