Aktywne Wpisy

AgentGRU +108
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
Pobierz
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

@xyz_xyz: mi nie chodzi o sam stan bo rozumiem jak jest. Sam miałem auta 20 letnie, 30letnie, baa nawet 36 letniego trupa. Problem jest z uczciwością opisów
@SzubiDubiDu: piszesz takie coś w poście w którym narzekasz na rynek?
No to tutaj może być ciężko, bo do takich aut przeważnie nie ma części, stąd nie są wymieniane, a sprzedawcy będą to ukrywać, żeby nie zniechęcić potencjalnego kupca xd
Jakby ludzie pisali, że coś tam jest do zrobienia itd., to by ludzie omijali takie ogłoszenia.
Pzyjeźdzają po 10-15 czy 20 letnie auta oczekując, że będą w bardzo dobrym stanie technicznym i wszystko będzie w nich działać, jak w nowym. I takie też ogłoszenia ludzie wstawiają, bo wiedzą, że jak będzie inaczej, to po prostu nie będzie chętnych.
Druga sprawa, to jak
Sprzedawałem ML55, fajny egzemplarz z Kalifornii, bez grama rdzy, po remoncie silnika. Nie działa klima i radio. Pół ceny auta włożone, żeby silnik był jak nowy.
Gość jeden z drugim piszą, że z uwagi na USTERKI cena jest nieadekwatna do stanu. Gdzie cena była o dwa-trzy tysiące wyższa niż w każdym jednym egzemplarzu na rynku, z silnikiem w niewiadomym