Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +549
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +35
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Karty pokemon zrobiły 50% zysku w ciągu roku
Polska giełda GPW zrobiła mi 10% straty w ciągu roku.
Dziękuję panowie i panie Von Der Leyen, Tusk, Kaczyński i wszyscy politycy którzy przykładają rękę do niszczenia polskiej gospodarki.
#kryptowaluty #gielda #polska #pokemon
@damienbudzik: A to przewrotnie zapytam: Jacy politycy dołożyli ręke do tego, że karty pokemon urosły?
@DJ007: Jeśli polityk nie przeszkodzi, to już pomógł.
Ale tak na serio to bym powiedział, że wszyscy ci którzy przyłożyli rękę do obostrzeń Covid19 (ludzie musieli siedzieć w domu i znaleźć sobie nowe hobby) oraz ci którzy drukowali pieniądze na potęgę. Zresztą również dlatego krypto tak poleciało do góry, bo krypto czy nawet kart pokemon nie
I tak od lat...
Już w pierwszym roku mojej zabawy na gpw Bogdanka nauczyła mnie że Polska giełda i SSP to bagno.
Mogą jeśli serio otworzą tyle sklepów walczyć o rabaty u dostawców ale to też ogromne koszty. Bez Eobuwie CCC by padło w Covid.
Dalej da się po wadze boostera stwierdzić, że w środku może być jakiś rare? Bo jeśli się da to pewnie te lepsze dawno przebrane.
@DJ007: thats the Best part, nie przyłożyli
@tak-nie-wiem: akurat nie, w 2017 wrzuciłem drobne w krypto, a potem wkladalem sporo kasy w okresie bear marketu od 2018 do 2021, wtedy sprzedałem wszystko w hossie i znow jak wrocilbear market
W media expert itd też oczywiście będą oryginały
@damienbudzik: Dlatego to kwestia naszych wyborów, a nie innych ludzi. Przecież mogłeś kupić więcej poków a zamiast smrodku z gpw jakiś etf na zagraniczny indeks. Mogłeś też umoczyc na jakiejś karcie lub kupić coś z gpw co akurat urosło. Polityków w PL i UE nie znasz raczej od wczoraj, więc też decyzje mogły być inne. Sami pociągamy za finansowe sznurki wedle preferencji, ale