Aktywne Wpisy

wjtk123 +240
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz
nervous_breakdown +836
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Jest siedem dni premium za free ale nie włączaj go od razu, po kilku dniach oferują 14 dni premium za free i sobie wtedy stestuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsze tygodnie będą intensywne, a później?
W aplikacji po prostu wchodzisz i odpalasz lekcje i apka podrzuca jakiś temat, lekcje, gramatyke, słownictwo czy co tam sam zaproponujesz.
No i w apce masz ciągle podgląd na to jak mogłeś powiedzieć daną kwestie lepiej/poprawnie z wyjaśnieniem.
Nie wiem tylko jak z dostępnymodelem gpt, normalnie masz ograniczony, do jakiegoś czasu, może
Osobiście nie lubię się uczyć z ćwiczeń, gramatyki itp. Uważam to za stosunkowo mało efektywny sposób. Zdecydowanie bardziej wolę "żywą" dyskusję.
Co do ostatniej kwestii, to też nie wiem. :(
I jak dalej korzystasz z aplikacji? Zauważyłeś widoczny progres? Zastanawiam się czy nie kupić ale nie wiem czy warto
Używałem baaardzo regularnie, wręcz czasami nawet kilka razy dziennie. Progres w gadania bardzo duży. Wcześniej kompletnie nie ćwiczyłem gadania także naprawdę widać było postępy. Teraz trochę się zacinam ale podejrzewam, że trochę regularnych sesji i wrócę na poprzednie tory.
Możesz z chatem gpt popróbować
W praktika.ai masz krótkie artykuły, nagrania ala radiowe i na ich temat dyskutujesz z czatbotem.
Możesz przetestować za free, z 15 minut dziennie chyba masz i ten bot jest gorszy, ale zobaczysz o co chodzi i czy ci pasuje.
Mi się kończy
Ja czekam jakie promo mi zaoferują ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chciałem boldvoice stestować ale nie chcą dać promo ( ͡° ᴥ ͡°)