Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Nie czytałem, ale redpill to cope. Tylko blackpill.
@mirko_anonim: poczytaj sobie o istniejącym wcześniej PUA, to jest cringe 100 razy
@NetworkCartoon: Wszystko i całe życie to cope. Jednak same copium można podzielić na szkodliwe, mniej szkodliwe i wręcz pomocne.
W niektórych przypadkach bluepill jest prawdziwy, w niektórych redpill i w jakiejś części blackpill z tym, że ostatnia pigułka pewnie w większości przypadków jest prawdziwa.
sam syf i baityTo wybroń to gościu i pokaż, że się w czymś pomyliłem XD
Bait to red pill, w który wierzysz jak owca, ale spokojnie... jeszcze tylko 20 lat z-----------a i Twoje SMV będzie na tyle duże, że hordy dwudziestek będą się do Ciebie lepić
Dziękuję reszcie za trzeźwość rozumu. Piona dla Was i prawda, że jeżeli jakaś pigułka zawiera jakieś prawdy to
@mirko_anonim: Nie.
@mirko_anonim: Tylko, że widzisz. Największy problem tutaj jest taki, że hipergamia nie istnieje a ich samorozwój to niedorozwój.