Aktywne Wpisy

Jailer +269
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance

źródło: image
Pobierz
obuniem +78
#frenpill #apustaja
Chop się boji.
Chop się boji, że jak się zwolni z kołchoztransu, to będzie bezdomny i będzie miszkał w paczce po czipsach, ehh. Chop się boji się zwolnić się, ehh. Chop nic nie umi przecie, jedynie kierownice se trzymać, zapiąć zamek błyskawiczny i zawiązać buciki, ehh. Chop tak psioczy na kołchoztrans, ale z drugiej strony, to:
- jest stabilnie (umowa na czas nieokreślony + chętnych na taką
Chop się boji.
Chop się boji, że jak się zwolni z kołchoztransu, to będzie bezdomny i będzie miszkał w paczce po czipsach, ehh. Chop się boji się zwolnić się, ehh. Chop nic nie umi przecie, jedynie kierownice se trzymać, zapiąć zamek błyskawiczny i zawiązać buciki, ehh. Chop tak psioczy na kołchoztrans, ale z drugiej strony, to:
- jest stabilnie (umowa na czas nieokreślony + chętnych na taką

źródło: Fy7JN5OWYAM-Ki8
Pobierz
A se kuhwa zainstaluje
źródło: temp_file93379528655138330
PobierzCo do fabuły to bądźmy szczerzy, bethesda zawsze miała talent do tworzenia zupełnie nieabsorbujących głównych fabuł, które można by zupełnie z ich gier powycinać bez większej straty dla produkcji. Siła
edit: tak były wybory np: czy budować karczme czy sprzedawce.
edit: w sumie w bloodmonie jest jeszcze wybór czy (uwaga, spoiler, jeśli ktoś jeszcze nie grał w 20-letnią grę)
@Troey: Ogólnie problemem TESow jest to ze cały świat ma bardzo dobre lore, ale niestety fabula gier d--y nie urywa i jest to dosyć mocnym marnowaniem potencjalu.
@w_trzy_parseki_na_kaladan: dla mnie fabuła morrka to mistrzostwo, bo jest realistyczna. Całkowity i brutalny realizm, zero patosu w stylu
jestem wybrańcem i ratuje świat
. Zostanie hortatorem jest uznaniowe, nasza wyjąktowość to w zasadzie przypadek (oprócz uleczenia zarazy, ale to również może być przypadek), rozmowy z główynymi złymi (Vivek, Dagoth Ur) są bardzo ciekawe i@t4il: Daggerfall i Morrowind główną fabuła się moim zdaniem bronią, Oblivion to nudna fabuła z wytłoczki, Skyrim to gra dla 14-latków pod względem fabuły.
Jeśli oblivion raczej mi się za bardzo nie spodobał (myślałem, że mnie trafi przy zamykaniu n-tej bramy), a skyrim ukończyłem ale mnie dość wymęczył to warto się zabierać za morrowind?