Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: sytuacja demograficzna na Śląsku (zarówno Górnym, jak i Dolnym-no może oprócz Wrocławia) jest najgorsza w Polsce, nie ma co się dziwić, że brakuje kobiet na takie wydarzenia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @pamareum W sumie ja się trochę dziwie dlaczego mężczyźni mają takie parcie na poznanie kogoś do związku. Uwierzcie mi, związek nie daje żadnego szczęścia ani poczucia stabilizacji w szczególności dla mężczyzny. Może na początku jest fajnie, a potem w większości przypadków, kobiety ciągle się o coś p------------ą. Mojej byłej np. po czasie zaczęło przeszkadzać to, że gram na gitarze, a na początku związku jej to imponowało. Poza tym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Te speed datingi bez określonych tematyk, tylko ura bura 25-35 lat i wszyscy do jednego wora są bez sensu. To jest tinder tylko na żywo. Jedyny plus tego, że masz szanse jednak z kimś pogadać i poćwiczyć social skilla.
  • Odpowiedz
@frenm: przecież napisałem że oprócz Wrocławia. Przejedź się pasmem przygranicznym od Bolesławca przez Wałbrzych, Prudnik do Jastrzębia Zdrój to zobaczysz o czym mówię
  • Odpowiedz