Wpis z mikrobloga

• 2
@Lubielampki szkoda że schreiberowa bez operacji i makijażu by wyglądała przy nim jak... pozwolę sobie nie dokończyć, ale przykład kompletnie nie trafiony, wręcz stwierdzasz że wykopki by przy niej lepiej wyglądały
  • Odpowiedz
@Sinti: o widzę mam psychofana szukającego moich postów xD

Nawet jak schreiberowej cofnąć operacje plastyczne to wygląda przy nim, czy wykopkach jak babciny sernik przy burgerze drwala z Macdonalda.
  • Odpowiedz
@Lubielampki: przestań co? mam patrzyć komu odpisuje i jak tobie to nie odpisywać? ty w jakimś paranoicznym świecie żyjesz
ale ok mam duże zrozumienie dla chorób psychicznych, jak następnym razem przypadkiem ZAUWAŻĘ że akurat to TY napisałeś komentarz to zastanowię się dwa razy czy odpisać
  • Odpowiedz
@Sinti: łyknij sobie coś kolego na uspokojenie, bo k-----y dostajesz z każdym kolejnym komentarzem do mnie. Jak cię to tak denerwuje, to może przestań do mnie pisać, bo ci wjeżdża paranoja na pełnej. ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@Lubielampki: co ty gadasz jak ja lubię do ciebie pisać, zawsze tak się uroczo denerwujesz i tuptasz nóżką (sprawdziłem kim jesteś rzeczywiście coś tam pisaliśmy, ale żeby aż profil pamiętać? rumienie się ())
  • Odpowiedz