Wpis z mikrobloga

A po co ty w ogole jeszcze gadasz z manipulacyjnym szonem. Nie podobasz sie jej do zwiazku, ale zabawiasz i podbijasz jej ego to cie trzyma na smyczy i traktuje jak smiecia, 'no i co' pięknie to pokazuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Cóż widocznie nie byłeś dla niej aż tak atrakcyjny. Może liczyła, że z czasem zaiskrzy. Jakbyś jej się podobał od początku, to nie miałaby problemów żebyś ją dotykał czy nawet przeleciał na pierwszym spotkaniu. Dla pocieszania dodam, że też rok temu miałem praktycznie identyczną sytuacje jak Ty. Tyle że ja spotykałem się z dziewczyną jakieś 2 miesiące i jak próbowałem coś ruszyć do przodu to stwierdziła, że poczuła się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wszystko źle. Seba ma coś czego Ty nie masz. Nie jest pisdeczką tylko jest męski. Seba by tą babę o której piszesz r0chal na pierwszym spotkaniu i ta by nawet się nie ośmieliła pi3rdolic takich rzeczy że przesadził czy coś.

Po prostu instynktownie by wiedziała że musi się oddać i nie ma żadnych argumentów dyskusji czy innego gówna. Tak ma być i już xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ambitny-innowator-9: Jeżeli nie poznałeś kobiety do max 26 roku życia to potem już jest ciężej. Dlaczego? Bo zaczynają pojawiać się problemy ze zdrowiem, który wpływają na atrakcyjność (czy to bezpośrednio czy pośrednio). Bo większość normalnych kobiet jest już w związkach i wiele z tych które pozostały nie potrafi lub nie chce zdecydować się na jednego faceta. Bo jest mniej okazji do poznawania kobiet - sam masz mniej czasu jak i one
  • Odpowiedz