Aktywne Wpisy

maniel +469
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
enron +152
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Też Wam się zdążyły jakieś wpadki z najmłodszych lat, gdzie przekręciliście jakieś słowa?
#religia #pytanie #dziecinstwo
XD
Całe dzieciństwo się zastanawiałem, co to są te "jakoimy".
panie, nie jestem złodziej abyś przyszedł do mnie
odmówił modlitwę dziewczynną (Jezus? przecież był facetem, czemu dziewczynną?)
ogłoszenia już pasterskie (pasterskie? u nas na pomorzu?)
@czarnobyl1993: Oni tego w ogóle nie sprawdzają. W obu wersjach modlitwa jest równie skuteczna. Najgorsze do powtórzenia jest "O zbawcza hostio".