Aktywne Wpisy

yahoomlody +305
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheDziobaker +299
Ogólnie mam wywalone na dramę z #psiarze ale jedno muszę przyznać: od właścicieli psów strasznie śmierdzi a jak wchodzę do ich mieszkań to czasem zbiera mnie na wymioty. Trochę jak z palaczami którzy nie czują już smrodu fajek.

10 zł za powiadomienie, że druga strona odczytała wiadomość xd, ale uwaga, jak się kupi pakiet za 100zl, to wychodzi tylko 5zl za powiadomienie!
#randki #tinder #zwiazki #teczowepaski
źródło: Screenshot_20241128_172613_Gallery
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
UŻYWASZ TINDERA-WSPIERASZ Żyda chochsztaplera
Nawet mi was nie żal, xddd
Kupujta subskrypcje i goldy,pan chochsztapler musi
źródło: 1000008271
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@adamsowaanon: Jeśli chcesz by twoje zdjęcia latało po miejscowym spotted z podpisem "uwaga zbok" to super pomysł. Zagadywanie na żywo na ulicy, w sklepie, przystanku autobusowym jest o wiele wiele trudniejsze niż założenie konta na Tinderze i swipowanie. By podryw na żywo miał sens musisz być zajeb... pewny siebie a sytuacja
Nie Chcesz to nie zagaduj tylko pisz zza klawiaturki, telefoniku i licz że pan hochsztapler nie da ci shadow Bana mimo że już mu oplaciles haracz za możliwość pisania z lochami xdddddd²
tak, dziewczyny czesto nie lubia jak im sie przeszkadza, wiele razy to od nich slyszalem. ze ktos ich zaczepia, gapi sie na nich, ze chodza w sluchawkach by odstraszyc typow, ze chodza do klubow lgbt bo tam jest mniej takich creepy napalencow jak ty. gadzi mozg to ty masz w czaszce
Bo w UK, USA, Hiszpanii, z lochami normalnie gadałem,ba same mi.wysylaly sygnały i się zalotnie uśmiechały szukały kontaktu wzrokowego, bawiły się włosami,