Wpis z mikrobloga

@Qlien: czy dilerowi zależy na tym, byś przestał brać od niego towar? No właśnie. No to zastanów się jaki interes miałyby apki randkowe, gdybyś szybko odnalazł swoją drugą połówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Faceciki klikają zza klawiaturki zamiast podejść do panny i zaprosić na kawę na żywo po krótkiej pogawędce na żywo.

@adamsowaanon: Jeśli chcesz by twoje zdjęcia latało po miejscowym spotted z podpisem "uwaga zbok" to super pomysł. Zagadywanie na żywo na ulicy, w sklepie, przystanku autobusowym jest o wiele wiele trudniejsze niż założenie konta na Tinderze i swipowanie. By podryw na żywo miał sens musisz być zajeb... pewny siebie a sytuacja
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: a co mnie to co ty sądzisz, moja strategia jest skuteczna,
Nie Chcesz to nie zagaduj tylko pisz zza klawiaturki, telefoniku i licz że pan hochsztapler nie da ci shadow Bana mimo że już mu oplaciles haracz za możliwość pisania z lochami xdddddd²
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: nic nigdy nie placilem za tindera, typie
tak, dziewczyny czesto nie lubia jak im sie przeszkadza, wiele razy to od nich slyszalem. ze ktos ich zaczepia, gapi sie na nich, ze chodza w sluchawkach by odstraszyc typow, ze chodza do klubow lgbt bo tam jest mniej takich creepy napalencow jak ty. gadzi mozg to ty masz w czaszce
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: chyba w Polsce, ale żadna polka mi doopy nie dała także nie wiem

Bo w UK, USA, Hiszpanii, z lochami normalnie gadałem,ba same mi.wysylaly sygnały i się zalotnie uśmiechały szukały kontaktu wzrokowego, bawiły się włosami,
  • Odpowiedz