Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +581
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polasz +904
Lecę samolotem i sparowało mnie w szachach z gościem przede mną, a on nie wie, że widzę jego planszę. Trafiony-zatopiony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#szachy
#szachy
źródło: temp_file5113192154248505059
Pobierz

Dzień dobry,
nie rzuciłem pracy w korpo i wydałem darmową aplikację na Androida do zapisywania wyników w grach planszowych (np. scrabble), czy karcianych, ale można też sobie liczyć wyniki w jakichś aktywnościach, a jak ktoś jest wystarczająco kreatywny to może liczyć ilość swoich stolców (był tu taki wykopek).
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aphelium.scoreboard
Moją motywacją do zrobienia apki było nauczenie się technologii od 0, pokorzystanie z chatu GPT, a w szczególności to, że inna aplikacja w sklepie która jest najbardziej popularna jest strasznie słaba, ograniczona i brzydka :).
Technicznie apka napisana w react native, w ramach eksperymentu starałem się jak najwięcej kodu wygenerować przez ChatGPT. Wynikowo myślę, że 60-70% linijek kodu jest napisanych przez Chat. Potem tylko miałem dużo problemów do rozwiązania ;).
Jak będę miał więcej wolnego czasu to będę dodawać rundy, możliwość zmian imion graczy, a może docelowo nawet drabinki i moduł do obsługi liczenia czasu np. w szachach.
Rok temu też wydałem też grę na androida w stylu sudoku, ale na to to planuję już od roku większą promocję razem z rozdajo.
Zapraszam! :)
źródło: google-play-feature-graphic
Pobierz@Arkhar: pasjonat
@Michal_Spira: A jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)