Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Akatrosh: A gdzie chęć poznawania zony, eksploracja tego anomalnego świata? Dla mnie to zawsze było głównym selling pointem stalkiera
  • Odpowiedz
@Akatrosh: jak dla mnie ta gra pod względem rozgrywki i grafiki to typowy średniak z 2015 roku, do tego masa bugów i optymalizacja w sumie to brak optymalizacji sprawia że szkoda mi kasy którą wydałem na gamepass żeby ograć to dzieło.
  • Odpowiedz
  • 14
@om9k: ten świat jest pusty nic tam się nie dzieje poza skryptami głównego wątku (o ile odpalą się prawidłowo). Nie ma co zwiedzać i czego poznawać. Brak przygotowanych lokacji, które wskazywałyby, że coś się wydarzyło ciekawego i zachęcało do poznania dawnych wydarzeń. Jedyna atrakcja to notki do skrytek, że ktoś schował cały dorobek swojego życia, czyli pęto kiełbasy i bandaż.
  • Odpowiedz
@Akatrosh: dziwna sprawa bo sporo osób właśnie pisze , że jest duży respawn wrogów. Momentami to jest ich za dużo i mimo ,że z początku mieli za dużo apteczek i amunicji to po tych respawnach wrogów to większość apteczek oraz ammo się wyczerpuję więc nie jest wcale łatwo.
  • Odpowiedz
@Akatrosh: mam podobnie odczucia. Te bugi, nieistniejace AI, system walki z mutantami to jak w grach sprzed 20 lat. Trzy animacje na krzyz a ty jedyne co mozesz zrobic to walic w nich tone amunicij aby ubic ich niewidzialny pasek zdrowia. To wszystko zabija mi imersje. Moze za rok ta gierka bedzie do ogrania. Taki metro exodus to przy tym dzieło sztuki jeżeli chodzi o podobne gierki.
  • Odpowiedz