Aktywne Wpisy
Melkovva_ +244
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Need +117
#programista15k #korposwiat #pracbaza #antykapitalizm
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Napiszę to póki nie ma za to odpowiedzialności karnej - Nawrocki to debil. Na miejscu konfiarzy nie poszedłbym na drugą ture, wstyd oddać na kogoś takiego głos
#bekazpisu #polityka
Bo ja bym chciał, by odmówił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eleganckichlopak: tak planuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mmkaa: Morawieckiego.
@eleganckichlopak: nie ma większego wstydu niż być konfederatą a jednak nimi są. dla nich głos na nawrockiego to zresztą obowiązek narzucony przez ich pana, kaczyńskiego. nie mają nic do gadania.
@eleganckichlopak: Prawda! Nawrocki wstyd ale na tęczowego trzaska który nas zaora islamistami i lgbt nigdy nie zagłosuję! Ręka mi uschnie.