Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +49
94% dłużników alimentacyjnych to ojcowie, pozostałe 6% to matki.
Ja p------e...nie wyobrażam sobie tego. Jak można nie utrzymywać własnego dziecka, to jeszcze okradać jego matkę/ojca?
Mam w domu odwrotną sytuację, ale czego bym nie mówiła o matce moich pasierbów, to ona zawsze płaci, bez zająknięcia się, bo jak sama mówi - to jej dzieci, jej odpowiedzialność i jej wydatek.
A chłopaki mają i ojca świetnie zarabiającego i mnie, która również ich utrzymuję,
Ja p------e...nie wyobrażam sobie tego. Jak można nie utrzymywać własnego dziecka, to jeszcze okradać jego matkę/ojca?
Mam w domu odwrotną sytuację, ale czego bym nie mówiła o matce moich pasierbów, to ona zawsze płaci, bez zająknięcia się, bo jak sama mówi - to jej dzieci, jej odpowiedzialność i jej wydatek.
A chłopaki mają i ojca świetnie zarabiającego i mnie, która również ich utrzymuję,
kinlej +155
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

#onet #pieklomezczyzn #pieknokobiet #psychologia
źródło: temp_file2699664619914331754
Pobierz@karolek_z_naklejkowa: To nie jest żadne rozwiązanie problemu.
Ja bym przestał spuszczać wodę w kiblu i kiedy by się zaczynała pluć, mówił jej, że to taki sam nawyk, jak mycie zębów przy cały czas płynącej wodzie, i że ty dodatkowo ją oszczędzasz, skoro ona ją traci.
@Daszekk: a jest jakaś dokładniejsza instrukcja? Niechciałbym zaworu u--------ć w sezonie grzewczym xD
Zdejmować I montować głowice termostatyczną można nawet gdy grzejnik jest w pełni włączony, to nie problem. Zobacz na filmie jak gościu wymienia, i zrób analogicznie to samo tylko że nie odkręcaj całkowicie tylko troszeczkę odkręć.
@Daszekk: o kurde, dzięki. W sumie może uciąłbym ten trzpień dremelkiem i wtedy na niego założył głowicę normalnie. Nie ma wtedy ryzyka że obracałaby mi się razem z pokrętłem.
ja zawsze proponuję jej przejęcie płącenia rachunków- i będzie mogła utrzymywać 30 stopni.
nie przyjęła wyzwania.
@editores: A jakby babie pasowało 16 stopni a chłop by marzł to też byś pieprzył o tym, że to ekonomia a nie chora patologia? xD Mam nadzieję, że tacy jak wy nigdy nie znajdą partnerki, szkoda by mi ich było