Wpis z mikrobloga

@heksengerg: Śmieszkujcie. Gdyby wasze tatusie nie wzięli sobie waszych mam w p-----c ekonomiczną i czesto fizyczną to wiekszosc z was by się nie urodziła żeby teraz śledzić pato mma i głosować na Grzegorza brauna i co tam jeszcze wy robicie hołota pisowsko konfederacka :)
  • Odpowiedz
zamontowałem perlator igiełkowy w łazience bo moja różowa nie chciała się nauczyć mycia zębów bez włączonej wody.

@karolek_z_naklejkowa: To nie jest żadne rozwiązanie problemu.

Ja bym przestał spuszczać wodę w kiblu i kiedy by się zaczynała pluć, mówił jej, że to taki sam nawyk, jak mycie zębów przy cały czas płynącej wodzie, i że ty dodatkowo ją oszczędzasz, skoro ona ją traci.
  • Odpowiedz
@kujukuju: wyobraź sobie, że nikt z zewnątrz nie podejrzewałby u mnie w domu takich akcji, święta rodzina. Z czasem wyszło, że taka czy inna patologia alkoholowa na całej ulicy nie dotyczyła tylko jednego domu… Cześć wykopków żyje w jakimś teoretycznym matriksie.
  • Odpowiedz
@steven44 wierzę, ludzie potrafią stwarzać idealne pozory. Czasem się zastanawiam, jak to by było wychować się we wspaniałym domu, gdzie nie było żadnych nałogów i problemów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
poluzuj glowice zaworu. Odsunie sie od grzybka i nawet na 1 bedzie ladnie grzac

@Daszekk: a jest jakaś dokładniejsza instrukcja? Niechciałbym zaworu u--------ć w sezonie grzewczym xD
  • Odpowiedz
Zdejmować I montować głowice termostatyczną można nawet gdy grzejnik jest w pełni włączony, to nie problem. Zobacz na filmie jak gościu wymienia, i zrób analogicznie to samo tylko że nie odkręcaj całkowicie tylko troszeczkę odkręć.

@Daszekk: o kurde, dzięki. W sumie może uciąłbym ten trzpień dremelkiem i wtedy na niego założył głowicę normalnie. Nie ma wtedy ryzyka że obracałaby mi się razem z pokrętłem.
  • Odpowiedz
@szybki_zuk: tu nie chodzi o warunki życia pod siebie, ale ekonomię.
ja zawsze proponuję jej przejęcie płącenia rachunków- i będzie mogła utrzymywać 30 stopni.
nie przyjęła wyzwania.
  • Odpowiedz
tu nie chodzi o warunki życia pod siebie, ale ekonomię.

ja zawsze proponuję jej przejęcie płącenia rachunków- i będzie mogła utrzymywać 30 stopni.

nie przyjęła wyzwania.

@editores: A jakby babie pasowało 16 stopni a chłop by marzł to też byś pieprzył o tym, że to ekonomia a nie chora patologia? xD Mam nadzieję, że tacy jak wy nigdy nie znajdą partnerki, szkoda by mi ich było
  • Odpowiedz