Wpis z mikrobloga

• 703
@kinlej: zagrał świetnie, ale jak się dowiedziałem że w oryginalnej historii tym nastoletnim psycholem był czarny, to w sumie niesmak jest, bo dlaczego dobrych białych się zamienia na czarnych, a złych czarnych na białych? No nie.
  • Odpowiedz
@kinlej: nie, nie wziął na siebie grzechów murzynów. Serial jest o synu koleżanki twojej starej który okazał się być ćpunem.

Nie zrozumiałeś serialu, murzyni tutaj nie mają nic do rzeczy
  • Odpowiedz
Nie zrozumiałeś serialu, murzyni tutaj nie mają nic do rzeczy

@Kroledyp: Nie oglądałem serialu xd ale murzyni zawsze masz coś do rzeczy jeżeli chodzi o zasztyletowanie kogoś;)
  • Odpowiedz
@fizzly

zagrał świetnie, ale jak się dowiedziałem że w oryginalnej historii tym nastoletnim psycholem był czarny, to w sumie niesmak jest, bo dlaczego dobrych białych się zamienia na czarnych, a złych czarnych na białych? No nie.

Jaka była oryginalna historia?
  • Odpowiedz
@fizzly: Tylko, że jego pierwowzór nie był czarny... To tylko urojenia prawakoidailne i kłamstwa szerzone przez konfofaszystów. M----n na którego powołują się popełnił przestępstwo 4 miesiące po rozpoczęciu zdjęć do serialu.
  • Odpowiedz
bo dlaczego dobrych białych się zamienia na czarnych, a złych czarnych na białych?

@fizzly: No dlatego że zły biały wzbudzi większe emocje i ludzie jak Ty będą o tym pisać i podawać dalej. Na złego murzyna każdy machnie ręką bo to sobie wystarczy w jutubie wpisac police cam shooting i ma sie jeszcze większe widowisko
  • Odpowiedz