Wpis z mikrobloga

@heksengerg ehh mój stary był takim gnębicielem. Najgorsze, że ja też się takim staje. Jak widzę ile moja dziewczyna leje cieplej wody do umycia kubka to aż mnie k-----a strzelo. Mówię jej, że to 53 zlote za m3, pieniądze wylewasz kobieto eh
  • Odpowiedz
  • 38
@heksengerg Niby heheszki, ale jednak ma to miejsce. Mam w rodzinie małżeństwo które niedawno założyło ogrzewanie gazowe. Facet ustawił piec na daną temperaturę i nakazał żonie brać prysznic w temperaturze ustawionej przez niego. Problem, ze temperatura jest po prostu niska i woda w kranie jest letnia. Zona narzeka na zimną wode, a on nie chcę temperatury podnieść. Jestem pewny, że on sobie temperaturę na piecu podnosi bo jego zona mówi, że
  • Odpowiedz
@heksengerg: stary nas kiedyś z----ł o ogrzewanie to kolejnej zimy nie odkręciłem kaloryfera ani razu i tez nas z----ł ze on płaci a my nie korzystamy i wez tu badz zdrowy psychicznie po życiu z takim debilem
  • Odpowiedz
  • 33
@heksengerg wykopki się śmieją a takie p----y istnieją.
Mój brat mieszka u teścia póki nie skończy budowy swojego i już kilka razy by sprzedał mu bułę xD typ potrafi zrobić awanturę że zamrażarka jest pełna więc na równo ciągnie więcej prądu, nie pozwala wstawić zmywarki bo panie ile to wody bierze, liczy im prania bo wodę zużywają i cały czas jakieś akcje
  • Odpowiedz