@mirko_anonim: Między 16 pro i 15 pro max nie ma żadnych różnic w aparatach. 48mpx w ultraszerokim obiektywie 16 pro nie daje żadnej zmiany bo matryca nie urosła w ogóle. Zwykła marketingowa ściema. Aparat główny jest ten sam od modelu 14 pro a teleobiektyw w 15 pro max i 16 pro jest ten sam
✨️ Autor wpisu (OP): @Skyn3t69: Myślę nad tym modelem i to prawdopodobny kandydat. @PanKapibara: Zależy mi jednak na trochę większym ekranie oraz lepszej baterii więc to pójdzie w strone Iphone 15 Pro Max. @farew3Ell: Właśnie zauważyłem że mało różnic między 15 a 16. Szkoda, że 48mpx nic nie wnosi do zdjęć. Jak zacząłem wybierać telefon to najpierw padło na OnePlus 12. Zdjęcia dobre robił, ale
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
Witam.
Wcześniej Was pytałem się jaki dobry telefon do zdjęć i filmów. Wybór padł na telefon z jabłkiem.
Pytanie który z nich wybrać?
#ankieta #smartfon #telefony #apple #iphone #ios #technologia #elektronika #pytanie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Który telefon z jabłkiem?
A przynajmniej dla mnie nie na tyle żeby chciało mi się choćby sekundę poświęcić na przeniesienie z jednego telefonu na drugi
Ja osobiście czekam na 17, w końcu coś się ruszy lekko.
@PanKapibara: Zależy mi jednak na trochę większym ekranie oraz lepszej baterii więc to pójdzie w strone Iphone 15 Pro Max.
@farew3Ell: Właśnie zauważyłem że mało różnic między 15 a 16. Szkoda, że 48mpx nic nie wnosi do zdjęć. Jak zacząłem wybierać telefon to najpierw padło na OnePlus 12. Zdjęcia dobre robił, ale