Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam.

Wcześniej Was pytałem się jaki dobry telefon do zdjęć i filmów. Wybór padł na telefon z jabłkiem.
Pytanie który z nich wybrać?

#ankieta #smartfon #telefony #apple #iphone #ios #technologia #elektronika #pytanie #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

Który telefon z jabłkiem?

• Apple Iphone 15 Pro Max 25.0% (17)
  • Apple Iphone 16 Pro 57.4% (39)
  • Inny model 4.4% (3)
  • Żaden z telefonów z pozycji nr 1 i 2 13.2% (9)

Oddanych głosów: 68

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
empatyczny-społecznik-63: 16 to w sumie niewiele zmian.

A przynajmniej dla mnie nie na tyle żeby chciało mi się choćby sekundę poświęcić na przeniesienie z jednego telefonu na drugi

Ja osobiście czekam na 17, w końcu coś się ruszy lekko.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Między 16 pro i 15 pro max nie ma żadnych różnic w aparatach. 48mpx w ultraszerokim obiektywie 16 pro nie daje żadnej zmiany bo matryca nie urosła w ogóle. Zwykła marketingowa ściema. Aparat główny jest ten sam od modelu 14 pro a teleobiektyw w 15 pro max i 16 pro jest ten sam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Skyn3t69: Myślę nad tym modelem i to prawdopodobny kandydat.
@PanKapibara: Zależy mi jednak na trochę większym ekranie oraz lepszej baterii więc to pójdzie w strone Iphone 15 Pro Max.
@farew3Ell: Właśnie zauważyłem że mało różnic między 15 a 16. Szkoda, że 48mpx nic nie wnosi do zdjęć. Jak zacząłem wybierać telefon to najpierw padło na OnePlus 12. Zdjęcia dobre robił, ale
  • Odpowiedz