Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

źródło: 7oor8a
Pobierz5 dan dziennie to chyba dla niej wciąż za mało xD.
Komentarz usunięty przez autora
To chyba ta słynna zarzutka, którą złapałeś jak leszcz. W sumie śmieszne, że mając taki ogromny nos, nie wyczułeś bajta. Ale nawet gdyby to nie był bajt, to i tak nie wiem co byłoby bardziej poniżej rozumu i godności człowieka- chodzić na randki żeby się najeść za friko, czy udawać różowego na portalu ze śmiesznymi obrazkami; ale ponieważ to bajt to zajmujesz pierwsze miejsce jak narazie.
No widzisz, a udawanie różowego na wykopie to nadal pojedyncze przypadki, powodowane różnymi zaburzeniami. Także przodujesz w braku rigczu, a laski umawiające sie na randki dla darmowego żarcia muszą się jeszcze wiele od ciebie uczyć jak wykorzystwać słabość mężczyzn do płci przeciwnej( ͡~ ͜ʖ ͡°) ale jak to powiedział kiedyś pewien mędry człowiek- nawet w byciu kobietami mężczyźni
źródło: pobrane
Pobierz