Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja teściowa to typowy jakiś toksyk. Widuję się z różową coraz mniej, już jesteśmy na granicy jednego spotkania na tydzień mieszkając od siebie kilka km. Co chwilę coś wymyśla, a to musimy tam pojechać, a to popilnuj brata i itp. Kiedyś mieliśmy burzliwy związek i padało wiele słów, które paść nie powinny. Miesiac temu zerwaliśmy i wróciliśmy do siebie, teściowa przestała się do mnie odzywać. Jak byłem u nich to wyszła z pomieszczenia w którym byłem, jak poszedłem gdzieś indziej to wróciła XD kłóciła się z różową, a bardziej to ona wyzywała różową, ale gdybym ja tak robił to o jezu. No i się pytam różowej o co chodzi teściowej, bo było wszystko dobrze, pomagałem i we wszystkich, się śmialiśmy itp i było git. Zerwaliśmy, wróciliśmy do siebie i ma jakiś problem do mnie. No to się dowiedziałem, że to ja mam latać i się pytać o co chodzi, nie wiem w dupe wchodzić czy co. Przecież to nie ja mam problem do niej tylko ona do mnie XD dowiedziałem się, że ma problem o wyjazd, który był z dwa miesiące temu, tylko że wróciliśmy i było okej, a dopiero jak po zerwaniu wróciliśmy do siebie to nagle jakieś ale. Może po prostu ktoś tu chce mieć córkę przy sobie 24/dobę i dlatego zła, że wróciliśmy
#logikarizowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#zwiazek

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kiedyś mieliśmy burzliwy związek i padało wiele słów, które paść nie powinny. Miesiac temu zerwaliśmy i wróciliśmy do siebie, teściowa przestała się do mnie odzywać

@heksengerg: dokładnie, przecież jego małżonka większość życia z nią spędziła - a nie bez kozery inne przysłowie mówi "czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci"
  • Odpowiedz