Aktywne Wpisy

bobsley33 +323
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MarekKucharz +40
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Jak pogodzić się z myślą, że strach przed ryzykiem powstrzymał mnie przed podjęciem decyzji, która mogła zmienić moje życie na lepsze? Patrzę na znajomych, którzy bez wielkiego analizowania, bez czytania Wykopu, weszli w zakup nieruchomości i wyszli na tym świetnie. Tymczasem ja, mimo że śledzę rynki, analizuję i czytam wszystko, co możliwe, nie zrobiłem kroku, bo bałem się, że coś pójdzie nie tak. Teraz czuję, jakbym przegapił coś ważnego – tym bardziej że teraz już nie wezmę kredytu, bo ceny są kosmiczne i tylko głupiec by się zdecydował. Chciałbym zamieszkać w końcu sam ale najem odpada bo połowa pensji by szła na cudze mieszkanie.
#zalesie #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@PanieAreczku: od kwietnia do września i jak masz chociaż te 15k netto
@mirko_anonim: no nie masz swojego betonu i co z tego. Nie każdy musi mieć. Beton zostanie i każdego przeżyje, nie weźmiesz ze sobą. Lepiej sobie pomieszkać w różnych miejscach a świat nie kończy się na polsce. Bezdomnym ciężko zostać tak naprawdę. Zobacz ile patologii dostaje w polsce lokum za free. Wystarczy że zrobią sobie bombelka.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Nie jesteś sam, większość z nas która tu siedzi przegapiła i miała okazje kupić tanio, w rozpaczy czekamy na spadki, lata lecą wielu z nas przekroczyła 30 rok życia i każdy przyzna, że decyzja o czekaniu była błędem. Zostało nam czekać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: czyli dalej analizujesz i wyciągasz zbędne wnioski zamiast działać