@ladniecuchne: Może i nie, ale mam to w dupie, bo po prostu uważam, że brudnopisy są ohydne i patologiczne. Nie mówiąc już o tym, że myślą, iż dzięki tatuażom są wyjątkowe - owszem, ale wyjątkowo ohydne.
@ladniecuchne: Powiedział to "pewnie" brudnopis, który takie rzeczy rzuca w moją stronę. Ja rozumiem, że każdy robi to co chce ze swoim ciałem, lecz trzeba też wziąć pod uwagę to, iż inni to skrytykują, bo mogą - tyle, i aż tyle mam do powiedzenia.
@hacerking a ja mam prawo ci doradzic psychiatre, bo masz zachwiana psychike i widok tatuazy sprawia, ze bronisz sie w sposob agresywny, to mozna przecwiczyc tylko potrzebny ci psychiatra i psychoterapeuta
@ladniecuchne: Widzisz idioto, że chociaż za pomocą plusów ludzie rozumieją mój pogląd, lecz ty dalej po swojemu jak dziecko z downem, które nie wie, że kota nie wolno jeść.
Ja rozumiem, że każdy robi to co chce ze swoim ciałem, lecz trzeba też wziąć pod uwagę to, iż inni to skrytykują, bo mogą - tyle, i aż tyle mam do powiedzenia.
PS Mam w dupie to co kto robi że swoim ciałem, lecz ja mam prawo to skomentować, gdy zostaję to pokazane publicznie.
źródło: 9cf1d19f85f31421eaee10845defd5bab15cbb46fbaa966f37c2e30be7b48468
Pobierz