Wpis z mikrobloga

-Rozmawiamy z burmistrzem Głuchołazach. Witam. Ponoć wypłacacie pieniądze dopiero po dwóch miesiącach od powodzi.
- My pieniądze wypłacamy już od dwóch tyg…
- Dobra dobra. Ale są utrudnienia
- nie. Chciałbym sprostować że nie ma żadnych utrudn…
- dobrze dobrze ale w Kłodzku pieniądze przyszły dopiero 18ego. Rozumiem że dostaliscie 200tys zł tak jak Tusk obiecywał.
- Nie. To kłamstwo też trzeba sprostować. Zasiłek miał być DO 200tys.
- Dobrze czyli mało kto dostał a jak dostał to po kilka tysięcy i nie wiadomo co za to można kupić. Przejdźmy na dalszą część rozmowy w internecie.
#mazurek #polityka
Fiszermen - -Rozmawiamy z burmistrzem Głuchołazach. Witam. Ponoć  wypłacacie pieniądz...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fiszermen: No jak tak można dociskać polityków. Mazurek sobie tych zarzutów nie wymyślił, a informowali o nich włodarze innych zalanych miejscowości. No, ale przecież wiadomo, że nie wolno, bo można postawić uśmiechniętą władzę w niekorzystnym świetle, a to grzech śmiertelny dla dobrego, bezstronnego dziennikarza.
  • Odpowiedz
@eaxata jak gadał z Sasinem i zaczął go o rodzinę w spółkach skarbu państwa pytać, to Sasin zgasił go tekstem, że przecież pański brat dostał stanowisko dyrektora/prezesa w spółce nieruchomościowej należącej do skarbu państwa... Mazurek w sekundę zrozumiałem, gdzie jest jego miejsce i do końca wywiadu był potulny, jak baranek.
  • Odpowiedz
@Fiszermen: a kilka dni temu było dwóch burmistrzów w Polsat News i mówili że są opóźnienia a większość ludzi nadal nie ma wycen strat XD wziąć retorykę pasującą do własnej i pisać bzdury XD
  • Odpowiedz
@ipkis123: ja sam nie wierzę, że jeszcze dwa lata temu gościa szanowałem i słuchałem z przyjemnością. Ha Tfu! (°°
  • Odpowiedz