Aktywne Wpisy
Chujumuju +17
Jest 3.26 rano. Nie spie od 2.30 poprzedniego dnia. Nic nie jem a jak już coś w siebie wmusze to od razu wymiotuje. Chodze w kółko I nie zauważam takich rzeczy jak na przykład syf w kuchni który trzeba ogarnać. Nie jeżdze samochodem bo na pewno kogoś potrące, zdarzy sie jakies nieszczescie. Wizja bycia bezdomnym nieudacznikiem jest jak najbardziej dla mnie realna. Eh...to tyle. Chiałam sie wyżalić. Miłego dnia wszystkim.
#depresja
#depresja

bobsley33 +8
Mam dziś urodziny
#pogoda #z-------------j
https://wykop.pl/wpis/79079391/59-119-96-11-02-12-38-11-02-14-10-6-02-59-065-42-t#275935547
@ForTravelSayYes: odśnieżanie samochodu i skrobanie szyb, jazda butami na lodzie i wywijanie fikolków, sprzątanie podłogi z roztopionej brei wniesionej do domu, leczenie przeziębienia, bo przepizgalo. Niecierpię zimy
Gość biega cały rok i nie udziela się na tagu #l-------------j, a wpis opa dotyczył osób z tego właśnie tagu.
OP chcial aktywnosci, ktorej przy wysokich temperaturach nie da sie wykonywac, a teraz jak najbardziej, no to podalem. Pan Enron byl tylko przykladem.
Tylko, że to słaby przykład, bo tak jak napisałem Enron biega cały rok i nie narzeka, że mu za gorąco.