Aktywne Wpisy

jmuhha +29
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +60
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
![Ewolucja języka polskiego na przykładzie 22 słów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ffb90a628ee2358701a082e9c135b7251c45688f5762562d3aa7d652046e9312,q80.jpg)

#wroclaw #nieruchomosci #bekazpodludzi #heheszki
@ChlopoRobotnik2137: Jeszcze coś o pizzy napisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grajox3: tych blokach które nie mają parkingów podziemnych i jest na ulicy po 5 miejsc parkingowych na blok gdzie mieszka kilkaset osób?
źródło: temp_file8223904245956162978
Pobierzjuz nie mówiąc o tym żeby sprawdzić plan zagospodarowania przestrzennego przed kupnem, ale to akurat wiem że robi moze 1% ludzi max, bo pozniej przecież protesty A SKĄD TU SIE LINIA WYSOKIEGO
No wiesz, rynek wtórny w okolicach np. sky rower jest tańszy, niż jagodno, a komfort życia o wiele lepszy
@macan: Rynek wtórny w okolicach Sky Tower jest tańszy niż świeże Jagodno bo masz do zrobienia remont generalny w tych mieszkaniach co wyjdzie Ci często drożej niż na Jagodnie przez to jakie tam masz ściany. Wiem bo sam tam robiłem remont.
Nie mówię już o tym, że w większości tych mieszkań MUSISZ
Nadal jednak wychodziło to o wiele taniej w porównaniu do kurnika z Jagodna za kilkanaście tys od metra w tamtym czasie. Nawet teraz to co wysłałeś to 11-13k,
@macan: 11-13 k ale one dalej wyglądają jakby musiały dostać generalkę. W każdym z nich kuchnia wygląda na robioną już lata temu.
Powtarzam od lat: dlaczego zbiorkom jest tak daleko od największego zagęszczenia? dlaczego jakiekolwiek sklepy inne niż żabki są zaledwie dwa, na początku