Wpis z mikrobloga

@Larsberg: stary ja obserwuje twoje posty o stalkerze i jedyne co widzę to, że masz ostry syndrom wyparcia. Gra jest technicznie cała r-------a i tu trzeba dodatkowego roku by to ogarnąć. Z resztą ja ostrzegałem, że tak będzie patrząc na to, że banowali ludzi za negatywne komentarze punktujące ich kłamstwa, próby wprowadzenia NFT, embargo na recenzje które schodzi 2 godziny przez oficjalną premierą, nigdy nie pokazali pełnej rozgrywki z robieniem
  • Odpowiedz
  • 0
@Optimus_Seba K---a gościu jesteś oderwany od rzeczywistości. J-----ś Starfield a prawda? A mi się ta gra podobała. 130 godzin nabiłem i wiesz co? Tyle samo nabije w Stalkerze 2.
  • Odpowiedz
@Larsberg: Z recenzji wynika, że przypadek ten sam co cyberpunk, czyli świetna gra, ale okropny stan techniczny. Po premierze cyberpunka recenzentom strasznie się oberwało za stawianie wysokich ocen, więc tym razem bugi i problemy optymalizacyjne znacząco wpłynęły na ostateczną ocenę. Ale (nieironicznie) day one patch może to zategować do stanu grywalności. Najlepiej sobie sprawdzić w game passie.
  • Odpowiedz
@Larsberg: ta gra jest technologicznie na poziomie 2014 roku, gdyby nie nostalgia to nikt by nawet na nią nie zwrócił uwagi, klimat rozgrywki jest trzeba przyznać fajny, ale wydawanie tak słabo zoptymalizowanej gry za ponad 200 zł to plucie ludziom do ryja
  • Odpowiedz
Ale się spinacie o jakieś recenzje zachodnich łebków którzy nie rozumieją klimatu Stalkera bo nie żyli w bloku wschodnim. Zobaczcie jakie oceny zgarniał super dopracowany Starfield

@Larsberg: recenzje teraz są c---a warte, w pierwszych dnia nowy Dragon Age to dla wielu była gra 10/10, a dopiero potem wyszło że to jednak tak bliżej 5/10 akcyjniak wypełniony nachalną propagandą xD
  • Odpowiedz
embargo na recenzje które schodzi 2 godziny przez oficjalną premierą

@Optimus_Seba: najbardziej p------a rzecz w gamingu. Jeżeli gra jest gównem, to i tak szambo wybije.
  • Odpowiedz