Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Masz przerąbane. Pewnie znalazła już kogoś innego i nie jest już Tobą zainteresowana, dlatego unika tego tematu. Może liczy na to, że w końcu sam zdecydujesz się zakończyć tę relację.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zrezygnujesz z tego zwiazku tak czy siak, jak nie teraz to za X lat i bedziesz zalowal kolejnych straconych lat ¯\(ツ)/¯ ludzie maja rozne libido, jesli tak bardzo odstaje od drugiej osoby to nie dasz rady tego zmienic, tylko zmiana partnerki pomoze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niewzruszony-wojownik-48: napisales

Nikt normalny nie szuka tam normalnej dziewczyny ( tym bardziej do związku). Pisałem to X razy Wake up do cholery.

@Mr_3nKi_ to gdzie szuka sie se? napisz mi se
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no cóż. Jeżeli takie teksty rzuca to mam wątpliwości czy jej w ogóle na tobie zależy. Jeżeli jest na tabletkach to libido może mieć obniżone ale jeżeli nie bierze nic to może jednak mieć kogoś na boku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-szermierz-0: Niepopularna opinia, ale biologia tak nas stworzyła, że atrakcyjni ludzie mają wymaxowane hormony i jeśli hot laska ma niskie libido, to albo nie jest hot albo ma niskie libido tylko przy tobie, przykro mi stary. Poza tym, popędu nie oszukasz i na bank jej potrzeby są regularnie zaspokajane. Dlatego szukaj kogoś ze swojej ligi pod względem wyglądu albo pogódź się z tym co masz obecnie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie skreślałabym od razu dziewczyny tak jak przedmówcy. Bierze jakieś leki? Antydepresanty, hormony? To wszystko może mieć kluczowy wpływ na niskie libido. Może to być też oznaka jakiejś niezdiagnozowanej choroby, zaburzeń w hormonach czy niedoborów. Niech zrobi sobie jakieś kompleksowe badania, bo przyczyn zdrowotnych, których nie jesteście świadomi, może być mnóstwo.
  • Odpowiedz