Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +21
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz
Kenteris 0

Gdzieś widziałem artykuł, że według eksperta demografia leci w dół ze względu na dużą różnicę w wykształceniu kobiet i mężczyzn. Idąc tym argumentem rozumiem, że mężczyzna z wyższym wykształceniem będzie rozchwytywany na rynku matrymonialnym przez ich brak? Prawda? Prawda!? Jak dla mnie to kompletnie obala ten argument.
#demografia #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Źle rozumiesz.
Wymaganiem kobiety jest żeby mężczyzna był co najmniej tak samo wykształcony jak ona lub lepiej. Nie oznacza to że jest to jedyny warunek.
Oprócz tego musi to być wykształcenie które da hajs (lekarz/programista/syn prezesa po SGH ( ͡° ͜ʖ ͡°)), a sam mężczyzna musi być lepszy
@PfefferWerfer: oprócz programisty bo jak nie jesteś na OE ani czymś na poziomie architect/lead to zarabiasz jak zwykły etaciarz. Gdzie to porównywać do lekarza?
@2-aminopirydyna: Nie ma znaczenia rzeczywistość, tylko percepcja. Programista w powszechnej opinii zarabia dobrze, często pracuje zdalnie, pracę ma lekką za klikanie w komputer.
Jeśli znasz kobiecą psychikę to wiesz, że najważniejsze jest to żeby ona tak myślała, a nie żeby tak faktycznie było ( ͡° ͜
To nie jest wina rządu i mieszkań tak jak ci się wydaje.
To że dzieciaki kiszą się z rodzicami to jest wina głównie rodziców, mediów i chorej opinii publicznej.
Zniszczenie obrazu silnej