Wpis z mikrobloga

@papaj_21_37: czemu piszesz w liczbie mnogiej skoro byłeś wtedy u mamy pod spódnicą? Ty byś w razie zagrożenia pewnie jako jeden z pierwszych skamlał na granicy z niemcami
  • Odpowiedz
@papaj_21_37: masz rację, ale zawsze mnie lekko śmieszy mówienie że Polacy wiedzą najlepiej jak to jest bo przeżyliśmy rozbiory, wojnę itd., to dużo masz lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@papaj_21_37 W skrajnym przypadku to nie europa tylko usa jest zagrożone. Bo wystarczy ze putin da bombki kimowi. A ten będzie fikał. Ale myślę ze chiny by to szybko ukruciły.
  • Odpowiedz
  • 458
@xiv7: inaczej się dorasta jako gówniak któremu od małego kładą do głowy że nas Niemcy wpuszczali pod prysznicem z gazem i strzelali w tył głowy w Katyniu w porównaniu do np Szwajcarów którzy uczą się pewnie jak dobrze przechować nazistowskie złoto ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@ni0bi jak czytam słowo podgrzewacz to odrazu wiem że mam do czynienia z osobą spod znaku „wyłącz tv włącz myślenie” i generalnie inny podobny szurski bełkot - trafiłem ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Atryu: nie wiesz co to znaczy ? Chociażby chęć dołączenia polski do wojny między dwoma krajami 3go świata, świadomie lub nieświadomie. Ukraina ma 2x powierzchnię polski, a wy płaczecie o jej 20 procent, wręcz prawie że idziecie na front by go bronić, oczywiście prawie, bo się lekko cykacie xD
  • Odpowiedz
@papaj_21_37: jak wyparujemy to pół biedy, nawet nie mrugniesz i trud skończoń

Na pewno lepiej niż żyć jak pies w ruskim mirze bez dostępu do wody i srając do sławojki
  • Odpowiedz