Aktywne Wpisy

diamondhands +17
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +17
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

Mirki, chciałbym po krótce opisać swoją sytuację związaną z #nieruchomosci Ostatnio kupiłem dziurę w ziemi na którą wziąłem pół miliona #kredythipoteczny. Termin oddania to 2 lata, gdzie to do tego czasu mam do spłacania same odsetki od kredytu (wypłacona kwota). I tak zgodnie z harmonogramem wypłacam deweloperowi transze z tego kredytu po czym zaraz je nadpłacam zostawiając sobie jakieś 50 zł kapitału do spłaty (robię tak ze względu na
chwilową poprawę
sytuacji finansowej) co daje mi niecałe 50 gr. miesięcznej raty. Teoretycznie jest to bardzo dobra sytuacja, jednak nie wiem czemu ale czuję się jak oszust. Bo bank podpisał ze mną umowę gdzie spodziewał się że oddam mu ponad 1 mln a tu się okazuje że dostanie niewiele więcej jak sam pożyczył. A wy co o tym myślicie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Kredyt hipoteczny tak nie działa. Nie umawiasz się z bankiem na konkretny koszt kredytu. Odsetki są naliczane na bieżąco, na podstawie aktualnego salda zadłużenia i aktualnego oprocentowania. Kwota o której napisałeś to przewidywana suma odsetek, obliczona przy założeniu, że kredyt będzie spłacany zgodnie