Wpis z mikrobloga

@siejeje nie. Nie zrobiłem jej przecież. Kilka razy już pisałem że mam na to osobną umowę i dodatkowy hajs. Plus premie po skończeniu.

Nie jestem leadem w klasycznym znaczeniu tego słowa. Odpowiadam za jego dostarczenie. A ten typ powinien zostać w----------y.
  • Odpowiedz
  • 1
@siejeje: Nie za to. Za to, że świadomie oddał task, który wg. niego jest gotowy, a w rzeczywistości nie jest nawet w połowie, wiedząc z czym się to wiąże i przypisując go oficjalnie do mnie. Bo to nie pierwszy raz, gdy robi podobne rzeczy.

Przez ostatnie lata pracy w it spotkałem dziesiątki podobnych ludzi lub jeszcze gorszych. I mam przeczucie, że spora część z nich płacze na tagu, jak to
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: jesteś jakby tech leadem i jakby architektem? Nie znam Cię więc mogę się mylić. Brzmisz jak osoba z dobrym etosem pracy, takich ciężko znaleźć więc płacą więcej, ale takim się słodzi kim to nie są żeby nie wychodzili z roli.
Projekt za kilka milionów? W IT nawet proste crudy tyle kosztują.
Jak deadline siądzie to nic się nie stanie. Twój manago nie może Ci tego powiedzieć.
Nikt nie przywali
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: ochlon, przeczytaj jeszcze raz te komentarze tylko bez takiego przywiazania emocjonalnego. Naprawde te komentarze maja sens tylko ty jestes zaslepiony. 2 glebokie wdechy, rundka po pokoju co komentarz i moze dasz rade.

Niby jestes team leadem a nawet nie masz wplywu kto tu pracuje, bardziej to jestes opiekunka w przedszkolu. Gdzie jasio codziennie o 8 rano wali kloca na dywanie, a ty juz pierzesz dywan. Mowisz dyrektorce ze codziennie
  • Odpowiedz