Aktywne Wpisy

Arivederczi +392
#ciekawoski #napromieniowanie #promieniotworczosc #skazenie
Ze strony napromieniowani.pl na facebooku:
☢ Incydent w Goiânii
Każdy
Ze strony napromieniowani.pl na facebooku:
☢ Incydent w Goiânii
Każdy
źródło: IMG_6298
Pobierz
Siemka, szukam jakiejś prostej fajnej ciekawej gierki do pogrania we dwóch z rózową. Na ten moment sobie graliśmy w Fortnite, Minecraft i Monopoly. Co byście polecili co pójdzie na Macbooku? Oczywiście nowym M4 nie żadnym sprzed 10 lat :D
#gry #grykomputerowe #steam #granie #grajzwykopem
#gry #grykomputerowe #steam #granie #grajzwykopem

Hej, jest to moja pierwszy rok na krypto i dużo wskazuje na to że niedługo będę wychodził. Mam pytanie co do wypłat, bo niestety mam wrażenie że nie mogę znaleźć informacji na tak wydawałoby się podstawowy temat.
Jak już sprzedam swoje krypto do euro na Coinbase to jak najlepiej to wypłacić? Dobrym pomysłem będzie założenie sobie dodatkowego konta walutowego w banku co mam już konto (Pekao) i tam wypłacanie? Czy lepiej to będzie zrobić inaczej? Dodam może, że nie zamierzam od razu przewalutowywać tego na złotówki, myślę że będę znaczną część trzymał sobie w euro, a na PLN to może z tysiaka "na święta" przekonwertuje ;) Wstawiam screena dla kontekstu by było wiadomo o jakiej kwocie około mówimy (jeszcze alty nie sprzedane, więc może się zmienić :D)
Swoją drogą jak już wybiorę jednak opcję konta walutowego w banku - gdy robiłem jeden z przelewów na Coinbase z banku to zablokowali mi konto i jechałem do placówki wypełniać oświadczenie, że rozumiem ryzyko itp. - czy możliwe że w przypadku wypłaty też mnie taka wycieczka czeka?
#kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: Screenshot-20241115-113235-Coinbase
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
zwłaszcza jak na co dzień operujesz niewielkimi kwotami a tu nagle na konto bankowe wleci 30k w euro to przecież to może wywołać alert, który finalnie nawet doprowadzi do blokady konta
źródło: krypto
Pobierz@darktemplar: nwm, ale ZEN to nie jest przelew bezpośrednio z giełdy krypto - więc odejdzie ten aspekt "prania pieniędzy"
ale nadal lepiej przelewać sobie ostrożnie po kwocie X stosownej do obrotów jakie masz na tym koncie (czyli dla jednego to jest po 1k dla innego po 10k bo takimi kwotami obraca) - a nie na huuura