Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystoo zerwij z nią kontakt. Jej graty wystaw za drzwi albo jej kurierem do matki wyślij. Na wyciągnięcie od niej pieniędzy po dobroci bym nie liczyła. Prędzej wniosek do sądu czy zgłoszenie na policję by coś pomogło, ale tylko jeśli masz realne dowody że jej to pożyczyłeś a nie dałeś. Z takimi ludźmi co niszczą psychicznie nie bardzo da się grać po dobroci. Tacy urabiają by coś osiągnąć a nic od
  • Odpowiedz
@Mystoo jak się tnie przy Tobie to wzywaj karetkę albo policję za każdym razem. Jak dzwoni po Twoich znajomych czy rodzinie to każ im ja też zablokować. Jak będzie Cię nachodzić to wzywać policję. No trzeba mocnych środków. Mnie tak matka traktowała i ja zamiast wzywać policję to się non stop przeprowadzałam by mnie nie znalazła gdzie mieszkam. To było głupie z mojej strony. Ty nie popełniaj tego błędu. Jeśli dostała
  • Odpowiedz
  • 0
@Kitku_Karola: niby tak, ale boje się, że do końca życia będę mieć wyrzuty sumienia jak sobie coś zrobi... jednak byłem z nią 3 lata i nie jest mi obojętną osobą, mimo wszystko
  • Odpowiedz
@Mystoo rozumiem Twój punkt widzenia, ale uwiądom sobie że ona nie jest Twoim dzieckiem które teraz do końca życia musisz niańczyć. Ona jeśli by coś sobie zrobiła to nie przez Ciebie tylko przez swoją chorobę, bo to co ona robi się normalnie leczy w szpitalu psychiatrycznym lekami i psychoterapia. Jesli ona nie pójdzie się leczyć to tak będzie się zachowywać całe życie i pytanie czy chcesz ją teraz mieć całe życie
  • Odpowiedz