Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Foxing: próbowałem na ps4, z wiadomych powodów nie dało się grać. Teraz robię drugie podejście z wersją na ps5 i jestem bardzo zadowolony. Dużo nie grałem więc nie będę się tutaj rozwodził nad tym tytułem. Ale jeśli chodzi o gry jestem bardzo marudny i krytyczny, przez co wiele gier odrzucam już po pierwszych chwilach, a od cyberpunka nie mogłem się oderwać. Szczerze mówiąc już czekam jak jutro poogarniam wszystkie sprawy
  • Odpowiedz
  • 2
Teraz robię drugie podejście z wersją na ps5 i jestem bardzo zadowolony.

@dr_papieros: Grałem w dzień premiery i to w sumie na lepszym PC niż mam teraz. Sama wersja 1.0 vs 2.0 + DLC robi gigantyczną różnicę. Coś jak makieta miasta a prawdziwe miasto.
  • Odpowiedz
@graf_zero jest masa interakcji gdzie masz tylko niebieskie odpowiedzi w rozmowach czyli taki small talk, ale fakt nie można z randomowymi npcami rozmawiać
  • Odpowiedz
@Foxing: wg mnie to najlepsza gra od dobrych paru lat. Grałem też na premierę (nawet specjalnie kupiłem wtedy RTX3080 w dniu premiery...), było wtedy dobrze. Po premierze dodatku drugi raz przeszedłem fabułę i nadal było świetnie.
  • Odpowiedz
@Foxing: przeszedłem jakies 2 tygodnie temu. Dobrze wydane 100 godzin xD. Gra mega, szczególnie ten polski dubbing współgrający z kreacją postaci. Postać Johnyego to chyba najlepszy npc jakiego widziałem. Te wszystkie questy, różne ale bardzo mocne zakończenia historii. Wsiąkłem. Aż teraz siadłem sobie do wiedźmina 3 i widzę że te gry tak różne jednak tak podobne w podejściu do budowania świata gry. Tez ogrywam pierwszy raz bo jakoś się nie
  • Odpowiedz
@Smartek: Od soboty jak usiadłem to każdą wolną dłuższą chwilę spędzam przy konsoli xD z minuty na minute jestem bardziej w tej grze zakochany. Co prawda nie ruszyłem jakoś mocno fabuły, bo mam ten sam problem co z moim kochanym RDR2 nie chcę pchać fabuły bo boję się że coś pomine, albo skończę grę xD nie spodziewałem się że gra która wyszła jako no nie oszukujmy się, niedopracowany gniot, wyrośnie
  • Odpowiedz