Wpis z mikrobloga

@badreligion66: Bardzo dobry potencjalny kandydat, ale neuropki i tak będą się zachwycać obywatelem Zjednoczonego Królestwa, jego synami Amerykanami i żoną Amerykanką. Tak, ktoś taki na pewno będzie miał na względzie interes Rzeczypospolitej xD
  • Odpowiedz
@Makavlani: laureat grand press photo, reporter z wojny w Afganistanie, absolwent Oksfordu, wykładowca na harvardzie.

Naprawdę ciężko mi znalexc ciekawszego kandydata.
  • Odpowiedz
@badreligion66: gra w tych wyborach będzie nie tylko o starcie kandydat PIS vs KO, ale o to aby tak podstawić niezależnego "kreta" i go wypromować jako 3 siła, aby mocno bił w którąś z rywalizujących wyżej stron sceny politycznej.
  • Odpowiedz
@Makavlani: czyli pisowcy w typowym dla siebie stylu będą srać wszędzie, że agent. Jak na złość nie z Niemiec, więc ludzie będą mieć do w dupie, więc musicie spin zmienić, bo z Radka zrobicie Jamesa Bonda.
  • Odpowiedz
@kishibashi: Ja nie mam w dupie, bo dla mnie liczy się polski Polak z Polski, a nie ktoś z siatką rodzinnych powiązań z całego transatlantyku ( ͡° ͜ʖ ͡°) idźcie może na reddita neuropki, tak dobrze tu było bez was przez lata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz