Wpis z mikrobloga

• 4
@Scarfacee: mój ojciec to tez idiota tego typu. Do dzisiaj ma takie zachowania, które mają na celu tylko mnie ośmieszyć w towarzystwie. Dla mojego kuzynostwa jest natomiast najlepszym kumplem.
  • Odpowiedz
@Scarfacee wydaje mi sie ze on robi sobie z ciebie jaja bo w glebi duszy chce cie "zahartowac" zebys potrafil sobie radzic w niezrecznych sytuacjach, ktorych od groma w doroslym zyciu. To ze osiaga efekt odwrotny do zamierzonego to inna para kaloszy. Po prostu powiedz mu ze cie to zenuje i zeby tak nie robil. Ale ogolnie polecam wyluzowac. Mozesz przeciez obrocic to tak zeby sam sie zaczal jakac np. Podejsc
  • Odpowiedz
@Scarfacee mój ojciec tez wszedzie robil przypał, tylko że mój ojciec jest strasznym gitem. Wszyscy go znają, robi sobie jaja ciągle (oczywiście w stylu "dad jokes") i ja wyciągnąłem z tego że nie ma co się wstydzić. On mi cisnął w towarzystwie to ja się odgryzałem. Dzięki niemu jestem pewny siebie teraz bo widziałem że nie ma co się bać mówić do ludzi.
  • Odpowiedz
któregoś dnia sami zostajecie ojcami i zrozumiecie

@Mistrz_Motyl: Dziękuje za miłe słowa, jednak będę sam do końca swych dni i jestem na to gotów.

Nie trollowałbym nigdy swojego syna, gdybym zobaczył, że czuje sie z tym źle. Jest czas na heheszki i na poważne sprawy, które mogą wpłynąć na młody umysł w przyszłości. Niestety nie doświadczyłem tej przyjemności / zrozumienia i dzięki temu będę sam do końca.
  • Odpowiedz