Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +82
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +26
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Orientujecie się jak działają ustawienia lokalizacji w #tinder?
Mieszkam 7 km od centrum miasta wojewódzkiego. Miasto ciągnie się bardzo na południe i wschód ale szybko kończy na północy. Do granic miasta mam jakieś 2km.
I teraz najlepsze. Ustawienia odkrywania mam niezmienne, cały czas 15-20 km.
Kiedy jestem w granicach miasta, co chwilę przychodzą mi powiadomienia o nowych parach, czasami po kilka na godzinę.
Kiedy jestem u siebie to mam maks kilka matchy/dzień.
Czy Tinder boostuje jakoś profile będące w granicy metropolii?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Wchodzisz w granice miasta ( czy jak to tinder ustawił ). I widocznie wtedy pojawiasz się laskom które mają wpisane do np 5km.
Ale że mają aż tak zaniżone parametry? :o
Bo serio, różnica jak przejadę te 2 km w same granice miasta jest kolosalna. Tym bardziej, że jest tam kilka dużych osiedli. Nie wierzę, że laski mają ustawione 1-2 km
Cos na zasadzie:
- Ty leżysz w okręgu A
- Ona leży w okręgu B
- Oba okręgi się nie pokrywają, lub okrąg A jest większy niż B. Wiec typiara ma wpisane 2-5 km od siebie ale w rzeczywistości liczy 2-5 od
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora