Wpis z mikrobloga

@janekplaskacz: a ja widziałem wysoko plusowane wpisy na wykopku gdy wygwizdywany był Duda, wtedy były ochy i achy jak to suweren przemówił.
Ale jak suweren obrazi Tuska czy Hołownię to nie ma ochów i achów jest chamstwo.
  • Odpowiedz
@PanAlbert: Duda na meczu nie jest potrzebny i wcale się nie dziwię że został wygwizdany.

Dla pisowca nie ma różnicy święto państwowe czy 22 facetów biegających za napompowanym balonem.
  • Odpowiedz
@PanAlbert:

a ja widziałem wysoko plusowane wpisy na wykopku gdy wygwizdywany był Duda

Przy jakiej okazji? BTW, na defiladzie o której wspomniałem był też Duda i nikt go nie wygwizdał tylko każdy z szacunkiem wysłuchał. Choć jak zwykle pie----ł polityczne bzdury i przytyki (zaczął dobrze, potem popłynął) i w sumie był jedynym zasługującym na wygwizdanie swoim zachowaniem.
  • Odpowiedz
@PanAlbert: No to dawaj linka, w którym duda został wygwizdany podczas święta narodowego ? Co innego na jakiś śmiesznych spotkaniach. Tusk, Trzaskowski, Hołownia itd. zostają wygwizdani nawet w czasie gdzie powinno się uszanować święto i zamknąć mordę. Tylko, żę pisowcy to żadni patrioci a złodzieje i mendy. W ogóle im nie zależy na państwie tylko jak największej władzy.
  • Odpowiedz