Wpis z mikrobloga

@Kekoludek: Może i nie, ale na tym zdjęciu jest w cholerę kiepskiego AI. Może było powiększane z bardzo małego rozmiaru, albo coś. Pomijając zlewające się dłonie kosmitów, nawet na samym faceciku jest sporo syfu
Serrrek - @Kekoludek: Może i nie, ale na tym zdjęciu jest w cholerę kiepskiego AI. Mo...

źródło: IMG_9570

Pobierz
  • Odpowiedz
@heksengerg: Tak wygląda prawdziwy świat. Ja też swoją byłą dziewczynę wyrwałem na jakiś podobny tekst, a nie jestem jakiś mega chadem.

A wykopki i tak powiedzą, że żeby w ogóle pomyśleć o rozmowie z dziewczyną to min. 3 metry wzrostu i 9000 euro dniówki.
  • Odpowiedz
@Serrrek: no to tym bardziej komentarz @interpenetrate o "realnym wyglądzie" jest jeszcze bardziej z d--y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tak, przyznaję że nie zauważyłem. Trochę bezsensu jest dawać generowane foto skoro faktycznie brali ślub. Prędzej jakieś narzędzie AI "upiększające" zdjecia.
Co ciekawe, to zdjęcie (ucięte) jest na stronie zagranicznych mediów.

@Faraluch pewnie mizogini wyplusowali kierując się myśleniem "noo, jak zwykle te baby się
  • Odpowiedz
w ogóle co to za kraj? Laska ma latynoskie nazwisko a rodzina azjatycka

@Davidozz: Może ma pochodzenie filipińskie. Na Filipinach ogrom nazw geograficznych i miast jest hiszpańskich, większość nazwisk też.
  • Odpowiedz