Aktywne Wpisy

le1t00 +467
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
źródło: rozdajo
Pobierz
IntruderXXL +332
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
źródło: Ogr
Pobierz

źródło: temp_file463020832144063640
Pobierzźródło: IMG_9570
PobierzA wykopki i tak powiedzą, że żeby w ogóle pomyśleć o rozmowie z dziewczyną to min. 3 metry wzrostu i 9000 euro dniówki.
Ale tak, przyznaję że nie zauważyłem. Trochę bezsensu jest dawać generowane foto skoro faktycznie brali ślub. Prędzej jakieś narzędzie AI "upiększające" zdjecia.
Co ciekawe, to zdjęcie (ucięte) jest na stronie zagranicznych mediów.
@Faraluch pewnie mizogini wyplusowali kierując się myśleniem "noo, jak zwykle te baby się
@Davidozz: Może ma pochodzenie filipińskie. Na Filipinach ogrom nazw geograficznych i miast jest hiszpańskich, większość nazwisk też.