@power-weak: Jeśli ważysz normalnie i masz powyżej 170 wzrostu to nadal masz wiele większe szanse niż ja...jestem cienki jak makaron i krasnal 165. Żadna mnie nie chce bo przecież musisz mieć 7 metrów wzrostu i w barach...a nawet nie widziały blizn i skoliozy...
@Foxbat: ja mam 100 metrów wzrostu i nie mogę znaleźć żadnej dziewczyny, z jedną kiedyś gadałem to twierdziła że mi nie dorasta do pięt ale ja wiem że to tylko takie gadanie...
@Foxbat z chudzizną zawsze da się coś zrobić. Ale 165 cm to już bardzo słabo. Co nie znaczy, że nie widziałem znacznie niższych gości z dziewczynami, ale nie oszukujmy się
@Foxbat: Ja nawet jak przytyłem 13 kg (zacząłem wtedy też ćwiczyć), to różnice w wyglądzie były bardzo subtelne. Ostatecznie i tak wróciłem do starej wagi. Sam się zastanawiam, ile musiałbym przytyć, aby wyglądać jak człowiek.
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Łoo panie ja bym chciał wyglądać tak jak Facet na zdjęciu z mema którego znam ale nigdy nie mogę zapamiętać imienia XD
O dzięki że przypomniałeś mi jego imię i nazwisko Xd
źródło: feel blade
PobierzMam Bardzo paskudny ryj więc moje szanse są zerowe xd a tak poza tym to bardzo ci współczuję
źródło: temp_file4014731873790250187
PobierzSzanuję twoje zdanie ale według mnie on jest bardzo ładny i ma wyjątkowy wygląd
Musiałbyś żreć na siłę + ćwiczyć
Zapytam typa co ważył 49kg przy 178cm i coś mu się udało przytyć.
Ja jestem bardzo brzydki naprawdę Xd