I tak przez całe życie codzienne musieć patrzeć na tych wszystkich ładnych ludzi Dziewczyny czy Chłopacy wiedzieć że z takim ryjem jak mój jestem dla nich co najwyżej nie śmiesznym popychadłem któremu daleko do nich chociaż chyba Tag mnie rozumie i chyba w większości akceptuje takim jakim jestem za co jesteś wam wdzięczny
@power-weak: Jeśli ważysz normalnie i masz powyżej 170 wzrostu to nadal masz wiele większe szanse niż ja...jestem cienki jak makaron i krasnal 165. Żadna mnie nie chce bo przecież musisz mieć 7 metrów wzrostu i w barach...a nawet nie widziały blizn i skoliozy...
@Foxbat: ja mam 100 metrów wzrostu i nie mogę znaleźć żadnej dziewczyny, z jedną kiedyś gadałem to twierdziła że mi nie dorasta do pięt ale ja wiem że to tylko takie gadanie...
@Foxbat z chudzizną zawsze da się coś zrobić. Ale 165 cm to już bardzo słabo. Co nie znaczy, że nie widziałem znacznie niższych gości z dziewczynami, ale nie oszukujmy się
@Foxbat: Ja nawet jak przytyłem 13 kg (zacząłem wtedy też ćwiczyć), to różnice w wyglądzie były bardzo subtelne. Ostatecznie i tak wróciłem do starej wagi. Sam się zastanawiam, ile musiałbym przytyć, aby wyglądać jak człowiek.
I tak przez całe życie codzienne musieć patrzeć na tych wszystkich ładnych ludzi Dziewczyny czy Chłopacy wiedzieć że z takim ryjem jak mój jestem dla nich co najwyżej nie śmiesznym popychadłem któremu daleko do nich chociaż chyba Tag mnie rozumie i chyba w większości akceptuje takim jakim jestem za co jesteś wam wdzięczny
Orginalny wpis z memem
źródło: 1000037303
PobierzŁoo panie ja bym chciał wyglądać tak jak Facet na zdjęciu z mema którego znam ale nigdy nie mogę zapamiętać imienia XD
O dzięki że przypomniałeś mi jego imię i nazwisko Xd
źródło: feel blade
PobierzMam Bardzo paskudny ryj więc moje szanse są zerowe xd a tak poza tym to bardzo ci współczuję
źródło: temp_file4014731873790250187
PobierzSzanuję twoje zdanie ale według mnie on jest bardzo ładny i ma wyjątkowy wygląd
Musiałbyś żreć na siłę + ćwiczyć
Zapytam typa co ważył 49kg przy 178cm i coś mu się udało przytyć.
Ja jestem bardzo brzydki naprawdę Xd