Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #truecel

I tak przez całe życie codzienne musieć patrzeć na tych wszystkich ładnych ludzi Dziewczyny czy Chłopacy wiedzieć że z takim ryjem jak mój jestem dla nich co najwyżej nie śmiesznym popychadłem któremu daleko do nich chociaż chyba Tag mnie rozumie i chyba w większości akceptuje takim jakim jestem za co jesteś wam wdzięczny

Orginalny wpis z memem
power-weak - #przegryw #blackpill #truecel 

I tak przez całe życie codzienne musieć ...

źródło: 1000037303

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Foxbat nie mam z nim bezpośredniego kontaktu i nie dowiedziałem się nic sensownego. Tyle że po prostu żre chipsy i pije słodkie napoje. Ale jakoś wcześniej nie mógł przytyć. Zresztą to droga do zostania skinnyfatem
  • Odpowiedz
@rekkin: a do tego jesteś j-----m przyglupem bo nie umiesz mnie nawet zawołać tylko wołasz siebie to po pierwsze, a po drugie z tego co napisałem nie wynika że nie sprawdzałem bo sprawdzałem i właśnie taki wynik uzyskalem, więc p-----l się wszystkowiedzący megalomanie, ta dyskusja nie ma sensu, weź się zbadaj może w kierunku jakichś chorób otępiennych
  • Odpowiedz
@cocklush69: to Tobie ten wynik wyszedł z tej drugiej strony? Jeżeli tak, to sorry
Bo myślałem, że trollujesz mnie że wyszło Ci tak z tej pierwszej strony, gdzie celowo wrzucałem jakieś najbardziej blackpillowe przykłady z internetu, karykatury, ludzi wygenerowanych komputerowo itd i nigdy nie wyszło mniej niż 4.
No trudno. Mogę być przygłupem i megalomanem, trochę pewnie jestem ()
  • Odpowiedz